Gunnarsson vurderer Island-retur

– Jeg håper Veigar blir med videre, sier trener Petter Belsvik. -– Jeg vet ikke. Vi får se etter sesongslutt. Island er alternativet, sier Veigar Páll Gunnarsson.

Veigar_P_ll_Gunnars_895485i (Foto: Teigen, Trond Reidar, © TRT)
Veigar_P_ll_Gunnars_895485i (Foto: Teigen, Trond Reidar, © TRT)

Han har i utgangspunktet kontrakt med Stabæk ytterligere én sesong.

Men han bekrefter at en klausul i kontrakten gjør at han kan forlate klubben ved nedrykk.

Han legger ikke skjul på det har vært og stadig er en belastning å se omtalen og utviklingen i det som for alltid vil bli omtalt som «Gunnarsson-saken».

– Det er kjedelig og lite moro å ha fått navnet sitt på denne saken. Det gjaldt min overgang, men jeg var jo ikke involvert, gjentar han.

32-åringen viste i glimt på Hønefoss søndag at han stadig holder et høyere nivå enn dagens Stabæk-medspillere. Og han gjentar også at han gjerne vil fortsette med fotball – litt til.

– Jeg har ingen tilbud fra Island, men vet at de vil komme hvis jeg signaliserer at jeg kommer tilbake, sier han til NTB.

Gunnarsson kan se tilbake på formidable 70 scoringer på 174 eliteseriekamper. Formidable fordi han først og fremst er assistkongen i norsk fotball det siste tiåret. Det er flikkene og gjennomspillene til Daniel Nannskog han vil bli husket for når sluttstrek settes i norsk fotball.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2