Norske kvinner kjøper sex på charterturer

Fredag har filmen om europeiske kvinner i 50-årene som fråtser i sex med kenyanske strandgutter premiere på norske kinoer. Men fenomenet er langt fra nytt.

PARADISE:KJÆRLIGHET: Det er blitt stadig mer akseptert at single kvinner reiser til varme land for å oppleve kjærlighet. Mange steder tilbyr menn omsorg eller bare ren sex i bytte for mat, losji, klær, pengegaver og donasjoner.  (Foto: Fra filmen Paradise:Love)
PARADISE:KJÆRLIGHET: Det er blitt stadig mer akseptert at single kvinner reiser til varme land for å oppleve kjærlighet. Mange steder tilbyr menn omsorg eller bare ren sex i bytte for mat, losji, klær, pengegaver og donasjoner. (Foto: Fra filmen Paradise:Love)

Fredag har filmen «Paradis: Kjærlighet» premiere på norske kinoer - en kompromissløs film om en litt eldre, enslig kvinne som reiser til Kenya for å finne sex og kjærlighet hos unge menn. Filmen har blitt hyllet av anmeldere og var den store snakkisen under filmfestivalen i Cannes. 50 års aldersforskjell Fenomenet er langt fra nytt. Ifølge blogger og journalist i Tara, Lene Wikander, h

Mer innhold fra TV 2