I kveld er det eventyraften i «Skal vi danse», og blogger og TV-profil Linni Meister forteller at hun selv har mange gode eventyrminner fra barndommen.

– Jeg elsker eventyr. Jeg var en stor fan av alle Disney-filmene. Da jeg var liten så trodde jeg at jeg var en Disney-prinsesse, for jeg følte at jeg hadde så lys stemme og prinsessene har store øyne med lange vipper. Det har jo jeg også, sier dansekjendisen til tv2.no og legger til.

– Nå går jo drømmen i oppfyllelse med Calle, der jeg endelig får være en Disney-prinsesse, og Dennis er så stolt over at mammaen hans er det.

Se også: Her blir Linni helt satt ut på T-banen

– Ikke bare en bortskjemt drittunge

Linni forklarer at selv om hun elsket alle eventyrprisessene da hun var liten, så er det spesielt én prinsesse som stod henne nærmest, og som hun kunne relatere seg til.

– Min favorittprinsesse var selvfølgelig Askepott for hun var jo fattig og mistet moren sin. Hun vasker, sliter og er en hardtarbeidende kvinne, og så finner hun denne prinsen, som blir bergtatt av henne. Så lever de lykkelig alle sine dager. Det er en fin fortelling, og hun er ikke bare en bortskjemt drittunge, som vokser opp som en prinsesse, har alt og ikke vet hvordan livet er, sier Linni.

Selv mener hun at hun ikke har vært bortskjemt og aldri har fått servert alt på sølvfat.

– Jeg kjenner meg igjen i Askepott på mange måter, og elsker det eventyret.

Se også: Linni skadet på «Skal vi danse»-trening

Vil være evig ung

Dansepartner Calle Sterner på sin side hadde mer actionfylte eventyrfigurer som rollemodeller i barndommen.

– Den største favoritten er Peter Pan, og jeg vil fortsatt være som ham, slik at jeg kan være evig barn og kan fly, sier han spøkefullt til tv2.no.

Derfor ble Calle svært skuffet da han fant ut at Peter Pan ikke er med i «Skal vi danse»-sendingen, og at han ikke fikk rollen som den evigunge figuren.

Se «Skal vi danse» på TV 2 i kveld klokken 19.30!

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside

Følg «Skal vi danse» på Facebook