Gavmild Lotto-vinner var PR-bløff

Det finnes ingen «Fredrik» – mannen som ville gi bort alt han eide på Finn var oppdiktet.

NICE TRY: Folk fra hele landet henvendte seg for å få eiendelene som «Fredrik» ville gi bort, men det var bare en Lotto reklame i regi av reklamebyrået Try. Tingene ble gitt bort, riktignok   her er «Fredrik» (t.h) i ferd med å sende en heldig vinner (t.v.) hjem med et gratis elghode (midten). (Foto: Norsk Tipping/Try)
NICE TRY: Folk fra hele landet henvendte seg for å få eiendelene som «Fredrik» ville gi bort, men det var bare en Lotto reklame i regi av reklamebyrået Try. Tingene ble gitt bort, riktignok her er «Fredrik» (t.h) i ferd med å sende en heldig vinner (t.v.) hjem med et gratis elghode (midten). (Foto: Norsk Tipping/Try)

TV2.no skrev i forrige uke om den mystiske Fredrik, som etter å ha vunnet i Lotto ville gi bort alt han eier. Dette inkluderte en bil, et elghode og en gardin. Avslørte bløffen Men mandag kunngjorde Norsk Tipping i en pressemelding at Fredrik bare var en bløff. Det eneste som var reelt var gjenstandene han ville gi bort, som ble hentet av glade mottakere i en leilighet i Oslo. «Gjennom 100 annonser på FINN.no ble ru

Mer innhold fra TV 2