Merguez med puylinser

Et smakfullt middagstips tilberedt etter jødiske spiseregler.

MERGUEZ: Disse ganske tynne pølsene brukes både som gatemat, småmat og sammen med couscous eller som smaksetter i de nordafrikanske gryterettene, tajine. (Foto: heiamat.no)
MERGUEZ: Disse ganske tynne pølsene brukes både som gatemat, småmat og sammen med couscous eller som smaksetter i de nordafrikanske gryterettene, tajine. (Foto: heiamat.no)

I Ettermiddagen i dag har vår hverdagsgourmet Espen tatt på seg oppgaven å lage Kosher-mat, det vil si mat som er mat som er produsert og tilberedt ifølge de jødiske spiseregler. Valget falt på en afrikansk pølsegryte, og oppskriften er til to store og en liten. Nordafrikanske pølser Merguez er en pølse som stammer fra Nord-Afrika og er latterlig god. Det er som regel en blanding av lam og ok

Mer innhold fra TV 2