Hat-trick fra van Persie i Manchester Uniteds utrolige snuoperasjon

Robin van Persie bommet på straffespark i 2.omgang, men ble likevel den store helten da Manchester United vant 3-2 på St. Mary's.

Robin van Persie jubler for 3 2 (Foto: Sang Tan/Ap)
Van Persie feirer scoring (Foto: OLLY GREENWOOD/Afp)
Van Persie straffe (Foto: TV 2  PL/)
Van Persie straffe (Foto: TV 2 PL/)
evra
evra
Schneiderlin har scoret 2 1 (Foto: TV 2 PL/)
KONTANT I NETTET: Robin van Persie scorer for andre kamp på rad for Manchester United og utligner til 1 1 på St. Mary's. (Foto: OLLY GREENWOOD/Afp)
DETTE HAR VI SETT FØR: Robin van Persie klinker til fra skrå vinkel og finner det lengste hjørnet. (Foto: TV 2 PL/)
Robin van Persie 1 1 (Foto: TV 2 PL/)
Rickie Lambert header inn 1 0 (Foto: TV 2 PL/)
Anders Lindegaard.  (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Anders Lindegaard. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Southampton-Manchester United 2-3 Se høydepunktene i videovinduet øverst! Det utrolige oppgjøret på St. Mary's Stadium inneholdt alt det kunne inneholde av dramatiske hendelser. Rickie Lambert sendte hjemmelaget foran etter et kvarter, før Robin van Persie utlignet rundt sju minutter