Solli sentral i New York-seier

Jan Gunnar Solli serverte to målgivende pasninger da New York slo Portland Timbers 3-2 i Major League Soccer søndag.

SOLLI (Foto: Mike Stobe/Afp)

New York var ille ute og lå under 0-2 etter en drøy halvtimes spill, men Solli var med på å gi hjemmefansen nytt håp tre minutter før pause. Innlegget fra nordmannen på høyrekanten fant Kenny Cooper, som stanget inn reduseringen for vertene.

Den tidligere Everton-stjernen Tim Cahill utlignet for New York like før pause, men scoringen førte til store protester fra Portland-spillerne. Et skudd fra Dax McCarty traff armen til en Portland-forsvarer, og dommeren blåste for straffe akkurat da Cahill avsluttet på returen. Da ballen gikk i mål, endret dommeren avgjørelsen og godkjente scoringen.

Sju minutter før full tid markerte Solli seg på nytt. Han slo inn fra høyrekanten, og Heath Pearce nikket inn seiersmålet for New York.

New York ligger på annenplass i Eastern Conference. Portland er sist i Western Conference. (©NTB)