Overtidsscoring reddet Rognes Celtic mot opprykkslag

Målet til Kris Commons tre minutter på overtid reddet poeng mot Ross Country.

Thomas Rogne og Celtic skal skaffe seg et godt utgangspunkt før bortereturen mot HJK Helsinki i Champions Laegue kvalifiseringen (Foto: DAVID MOIR/Reuters)

Tittelholderen hadde mange skadefravær og slet i lange perioder mot et Ross Country-lag som er ubeseiret på sine 37 siste seriekamper.

Siste spark på ballen
Et perfekt frispark av Richard Brittain sendte hjemmelaget i føringen etter 49 minutter.

Det så ut til å gå mot en sjokkseier, men Commons ville det annerledes da han utlignet med kampens siste spark på ballen. Dermed endte det 1-1.

Møter Hareides Helsingborg
Selv om Celtic nok var lettet over å redde ett poeng, var ikke prestasjonen ideell før tirsdagens tur til Sverige. Der møter skottene Åge Hareide-trente Helsingborg i den siste runden av mesterligakvalifiseringen.

– Jeg er fornøyd med at vi tar et godt poeng på bortebane. Jeg mener vi viste gode egenskaper ved å få med oss noe til slutt. Jeg synes faktisk vi burde vunnet kampen komfortabelt, sa Celtic-manager Neil Lennon.

Thomas Rogne var ubenyttet reserve på Celtic-benken. (©NTB)