Sulland om Popovic: – «Karo» tar seg av henne

De norske håndballjentene mener Karoline Dyhre Breivang kan ta seg av Montenegro-spilleren Bojana Popovic i OL-finalen.

SATSER PÅ BREIVANG: De norske håndballjentene mener at Karoline Dyhre Breivang har et godt tak på den duellsterke Bojana Popovic.  (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
SATSER PÅ BREIVANG: De norske håndballjentene mener at Karoline Dyhre Breivang har et godt tak på den duellsterke Bojana Popovic. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
Linn Jørum Sulland setter sin lit til at Karoline Dyhre Breivang stopper Montenegro stjernen Bojana Popovic.  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Linn Jørum Sulland setter sin lit til at Karoline Dyhre Breivang stopper Montenegro stjernen Bojana Popovic. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)

Det er blitt mye snakk rundt Montenegro-spilleren Bojana Popovic før lørdagens finale for kvinner i håndball. Hun er råsterk i duellene og blir en av utfordringene i forsvaret til Norge. De to landslagene skal kjempe om det gjeve OL-gullet. Det er to lag som ikke har hatt den beste starten på mesterskapet, men har virkelig hentet seg inn på de siste kampene. Det kan bli en tøff finale for Thorir Hergeirssons mannskap. Satser på