Mos scoret igjen for FCK

Mostafa Abdellaoue scoret på overtid da FC København fortjent vant 3-0 hjemme mot AaB.

Mos (Foto: Larsen, Jens Noergaard/NTB scanpix)

23-åringen kom inn som innbytter midtveis i annen omgang og svarte med å score kampens tredje mål. Nordmannen har dermed scoring i to kamper på rad for FCK.

Hovedstadsklubben hadde ingen store problemer mot gjestene fra Aalborg. 19-årige Andreas Cornelius slo inn 1-0 med venstrebeinet seks minutter før pause. Ved timen spilt rev César Santin seg løs i feltet og doblet ledelsen.

Christian Grindheim fikk endelig tillit av trener Ariël Jacobs lørdag. Han spilte hele kampen på midtbanen for FCK.

FC København har tatt sju poeng etter tre serierunder, og har fått en sterk start på sesongen. For AaB var tapet klubbens første etter en god serieåpning. (©NTB)