Uffda – her går 13 års innsats i vasken

Det er en helt spesiell grunn til at han er så lei seg. Se video!

Hun er med i programmet 'Nederlands verste sjåfører'   og det tar ikke lang tid å skjønne hvorfor. Mannen som eier den klassiske Volvoen er utrøstelig etter at 13 års innsats er ødelagt. VIDEO: Liveleak.com
Hun er med i programmet "Nederlands verste sjåfører" og det tar ikke lang tid å skjønne hvorfor. Mannen som eier den klassiske Volvoen er utrøstelig etter at 13 års innsats er ødelagt. VIDEO: Liveleak.com

Han skulle bare ut og nyte en flott dag med sin øyesten - en totalrenovert Volvo PV. Totalt 13 års innsats var lagt ned i den unike veteranbilen – for at den skulle bli i topp stand.

Lite kunne han vite at et TV-team akkurat der og da holdt på med innspilling av deres versjon av programmet "Nederlands verste sjåfør".

Vi trenger vel ikke å røpe at dette går galt. Jentene i den lille Suzukien kjører av sted i stor fart, og sjåføren er langt ifra konsentrert om veien.

Del med dine Facebook-venner

SE VIDEO: Slik går det når du kræsjtester bil i 193 km/t

Resultatet er at hun oppdager Volvoen altfor sent – og med TV-kamera både foran og bak blir den flaue episoden foreviget fra alle vinkler. Nå er den blitt en stor hit på blant annet Liveleak.com.

Ingen blir skadet i uhellet – men mannen som innser at alle årene med slit for å få bilen perfekt er bortkastet, blir mildt sagt noe frustrert.

Om sjåføren av Suzukien ble "vinneren" av programmet har vi ikke informasjon om ...

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=b4d_1342105507

SE VIDEO: Så farlig kan det være å krasje i en gammel bruktbil