LSK med mental hjelp før kampen mot Fredrikstad

Lillestrøm-trener Magnus Haglund sier kanarifuglene har hatt god nytte av mental trening med Geir Jordet fra Norsk Idrettssenter.

 Magnus Haglund (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Magnus Haglund (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

– Vi har hatt gode forberedelser, og en bra treningshelg. Geir Jordets innvirkning har også vært veldig bra, sier Magnus Haglund til lsk.no.

Idrettspsykologens påvirkning håper LSK vil bidra til at laget tar sin første seier på fire kamper og kommer seg forbi FFK på tabellen. Lillestrøm er på nedrykksplass nå, mens Fredrikstad er på kvalikplassen.

– Likevel hadde vi en kjedelig opplevelse på lørdag. Frode (Kippe) gikk inn i en duell og skadet seg. Han er vår kaptein og en av våre frontfigurer, sier Haglund.

Se reportasje om den mentale treningen øverst i artikkelen.

Se FFK-LSK på TV 2 Zebra og TV 2 SUMO i kveld kl. 19.00.

Les også: Helstad har signert for LSK

Skadeplaget
Fra før er stopperne Espen Nystuen og Steinar Pedersen ute. Ventelig spiller Ruben Gabrielsen stopper mot Fredrikstad mandag kveld. Han går inn som makker til Isak Scheel. I angrepet mangler LSK skadde Fredrik Gulbrandsen.

Haglund er under press. Åråsen-laget har skuffet denne sesongen.

– Situasjonen er tøff, men vi reiser til Fredrikstad, som har vært veldig gode den siste tiden med seier over Viking og Sogndal, som underdogs. Vi har alt å vinne i Østfold, sier Haglund.

Fokusert Tarik
Fredrikstad har to seire på rad og stiller til kampen med solid selvtillit. Pescara-aktuelle Tarik Elyounoussi har mye å tenke på, men lover at det ikke forstyrrer ham inn mot den viktige bunnkampen mot Lillestrøm.

Selv om sikkert mange tenker at dette virker forstyrrende, klarer jeg helt å holde fokus mot mandagens kamp. Den er utrolig viktig og her skal vi hente hjem tre poeng, sier Tarik til Fredriksstad Blad.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2