Lite barn (2) skambitt av kamphunder i Mandal

Et to år gammelt barn, en mann og en kvinne ble bitt av tre kamphunder i et boligfelt i Mandal onsdag ettermiddag.

BITT: Et barn på 2 år og 2 voksne i 20 årene ble onsdag angrepet av tre hunder ved denne lekeplassen i Vangsveien i Mandal. De fikk alle betydelige bittskader.  (Foto: Espen Sand / NTB scanpix)
BITT: Et barn på 2 år og 2 voksne i 20 årene ble onsdag angrepet av tre hunder ved denne lekeplassen i Vangsveien i Mandal. De fikk alle betydelige bittskader. (Foto: Espen Sand / NTB scanpix)

– Mannen er behandlet av legevakten i Mandal, mens de to andre er innlagt ved Sørlandet sykehus i Kristiansand med stygge bittskader, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt til NTB.

Hundene som angrep hadde rømt fra en innhegning i nærheten. Politiet har tatt hånd om hundene, som mest sannsynlig vil bli avlivet.

LES OGSÅ: Krever alkolås i alle biler

To av hundene er en blanding av rottweiler og dobermann, mens den tredje er en fransk mastiff. Det dreier seg om to hannhunder og en tispe.

Hundeeieren, en mann i 20-årene, er pågrepet av politiet og siktet for brudd på hundeloven og for legemsbeskadigelse eller -fornærmelse.

LES OGSÅ: Her ankommer bårene Alta

– Han sitter foreløpig i arresten. Politijuristen vil etter hvert ta stilling til hva som skal skje med ham. Nå prioriterer vi avhør av vitner og av de skadde, sier Mæhre. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2