Hodgson hyller Englands lagmoral

England gjør seg klar til kvartfinale mot Italia i fotball-EM. Landslagssjef Roy Hodgson er strålende fornøyd med lagmoralen spillerne har vist så langt i mesterskapet.

HYLLER LAGMORALEN: Roy Hodgson. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
HYLLER LAGMORALEN: Roy Hodgson. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

England tok seg til kvartfinale som vinner av gruppe D i EM-sluttspillet. På tre kamper ble det sju poeng. Det gir «Three Lions» selvtillit foran møtet med italienerne i Kiev søndag.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan spillerne har jobbet for hverandre og hvordan de har oppført seg etter kampene med måten de har gratulert hverandre på. Det er noe jeg må være glad for, og som jeg håper vil fortsette, sier Hodgson.

– Jeg tror alle landslag har spillere med ego. Det er normalt, og jeg tror man bør ha det slik.

Fotball-EM i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Selv om det engelske landslaget består av mange stjerner, mener Hodgson det ikke er noe problem å få dem til å fungere som et lag.

– Jeg tror ikke det finnes ord som har noen magisk effekt. Man må bare forsikre at alle forstår, som de gjør, at hvis man vil ha suksess som lag, må du prestere opp mot ditt beste og stolte på at folkene rundt deg gjør det samme, sier Hodgson.

– Jeg tror alle landslag har spillere med ego. Det er normalt, og jeg tror man bør ha det slik. Det er ofte han som er den gode spilleren. Spilleren som gjør den store forskjellen, forklarer landslagssjefen.

(©NTB)