Unngikk kollisjon – men så smeller det likevel

Slik fordeles skylden etter en nestenulykke i Russland. Se video:

At det gikk bra behøver ikke å bety at man slipper unna uskadd   i hvertfall ikke om man er litt frekk i trafikken i Russland. (Foto: Youtube.com)
At det gikk bra behøver ikke å bety at man slipper unna uskadd i hvertfall ikke om man er litt frekk i trafikken i Russland. (Foto: Youtube.com)

De fleste av oss opplever nesten-ulykker i trafikken fra tid til annen. Heldigvis går det som regel bra, selv om årsaken av og til er at noen har vært litt i overkant frekke.

Som denne russiske sjåføren med kamera på dashboardet.

Ikke en skramme – i lakken

Han presser seg forbi på høyre siden av en Cadillac SRX som har blinklyset på, og er i ferd med å legge seg ut til høyre. Det tutes, men smeller ikke.

Før etterpå.

Les også: Kjerre med bart - dette kan bli nye Lincoln MKZ

For sjåføren i Cadillacen serverer først noen replikker gjennom sidevinduet, som ikke akkurat høres ut som komplimenter, før han sperrer kjørefeltet og kommer ut. Han har slående argumenter – i hvertfall nok til en ganske nøyaktig minutt-lang slåsskamp midt i veien.

Dagligdags begivenhet?

Det mest komiske er kanskje ansiktsuttrykkene etter fighten – video-eieren setter seg inn i bilen, kremter og fortsetter på bilturen som om dette er det naturligste i verden. Og siden han har lagt ut videoen, er han sikkert fornøyd med innsatsen...

Del med Facebook-vennene dine!

Klikk i videovinduet under for å se oppgjøret:

http://www.youtube.com/watch?v=8BcBwpHGZzQ&feature=related

Les også: Nervøs i trafikken? Her er de aller sikreste bilene