I løpet av 2012 skal vi besøke alle fylkene i dette fantastiske landet vårt. Hvor vi skal reise er det våre seere og lesere som bestemmer.

Se innslaget fra Masfjorden her:

Stort engasjement

Annenhver fredag presenterer vi fem steder i hvert fylke som velges ut etter originalitet og interesse.

Det stedet som får flest stemmer får besøk av TV 2s TV-team. I Oppland tok det helt av med over 600 000 stemmer totalt.

I Østfold stemte nærmere 250 000 på sitt favorittsted.

TV 2 reiser landet rundt

God morgen Norge har tidligere besøkt fylkene Oppland, Hedmark, Telemark, Sør-Trøndelag, Troms,Østfold og Nordland.

I Hedmark var det Nes og Helgøya som fikk besøk fra God morgen Norge. Se TV-innslaget her!

KartHordaland

Vinneren i Hordaland

Vinneren i Hordaland er Masfjorden.

Gratulerer!

Masfjorden har fått over 284 000 stemmer – noe som viser et enormt engasjement i kommunen. Skånevik i Etne kommune kom på andreplass med 246 500 stemmer.

(Avstemmingen er avsluttet!)

Her er resultatet:

Følg God morgen Norge på Facebook for daglige oppdateringer.

Del artikkelen med dine venner

Dette var de fem utvalgte stedene i Hordaland:

# 1 Masfjorden

For noen år ble Masfjorden kåret til Norges femte beste kommune å bo i og den aller beste i Hordaland. Masfjorden er en kraftkommune. I bygda Matre har BKK to store kraftstasjoner som forsyner Stor-Bergen og deler av Vestlandet med elektrisitet.

Masfjorden ligger i Nordhordaland og grenser mot Sogn og Fjordane. Kommunen ligger rundt Masfjorden som nesten deler kommunen i to. En kabelferge går over fjorden. Her er det stor dugnadsånd og rikt kulturliv. Hvert år arrangeres kulturarrangementet "Kulturspela". I kommunen ligger også Bjørn West-museet som har navnet sitt etter en geriljabase etablert i fjellområdet rundt Matre de siste 6 månedene av 2. verdenskrig.

Les også: Slik tar du perfekte bilder med mobilkameraet

# 2 Jondal

Jondal er en kommune langs Hardangerfjorden. Her blomster frukttrærne i mai og juni. Deler av isbreen Folgefonna ligger i kommunen. Her kan du kjøre på ski på Folgefonna sommerskisenter. Folgefonna er Norges tredje største isbre. Naturen i Jondal er i seg selv en severdighet. Fantastisk natur med høye fjell og fjord; muligheter for turer i vakker natur, bading og fiske.

# 3 Eidfjord

Eidfjord er et gammelt turiststed med vakker og dramatisk natur. Eidfjord er innfallsport både til Hardangerfjorden og Hardangervidda. Nylig fikk de egen cruisehavn. Og kjører du gjennom Måbødalen og alle tunnelene til toppen, kommer du til den vakre Vøringsfossen.

Ca. 900 personer bor i kommunen, men det er stor aktivitet i bygda. Dette er den eneste kommunen i indre Hordaland med økende innbyggertall

# 4 Bekkjarvik, Austevoll

Er en gammel fiskerihavn og handelssted og et viktig lokalsenter i Austevoll. Her finner du det historiske Bekkjarvik Gjestgiveri, som har vært i drift siden 1600-tallet, dvs i over 300 år! Sønnen i huset Ørjan Johannesen vant nylig kokkekonkurransen Bocuse d'Europa og skal dermed være med i VM neste år.

Her ligger det mange kaller fylkets mest interessante matbutikk; kombinert butikk og lokalmuseum. Bekkjarvik er representativ for det driftige ytre "kystbeltet" i fylket, med aktivt næringsliv og mange aktiviteter i lokalmiljøet.

# 5 Skånevik, Etne

Dette er en liten bygd som blant innbyggerne kalles Sunnhordlands perle. Her er det stor aktivitet og et engasjert lokalsamfunn. Bygda er omkranset av flott natur og industri og service står i sentrum. Her ligger Skpnevik Fjordhotel og hvert år er det bluesfestival i bygda.

Les også:

Betal alle ferieutgifter med kredittkort