Elg skapte togkaos i Oslo

En elg forvillet seg inn i togtunnelene i Oslo lørdag formiddag. Det satt en effektiv stopper for togtrafikken.

ELG I TUNNELEN: Togtrafikken sto fast i Oslo, etter at en elg som tidligere stoppet trafikken på Mosseveien, skiftet beite og forvillet seg inn i togtunnelene.  (Foto: TV 2)
ELG I TUNNELEN: Togtrafikken sto fast i Oslo, etter at en elg som tidligere stoppet trafikken på Mosseveien, skiftet beite og forvillet seg inn i togtunnelene. (Foto: TV 2)
ELGTUR: Brannvesenet og politiet hjelper Viltnemda med å avlive elgen som har forvillet seg inn i togtunnelene.  (Foto: TV 2 / Kristian Mykleset)
ELGTUR: Brannvesenet og politiet hjelper Viltnemda med å avlive elgen som har forvillet seg inn i togtunnelene. (Foto: TV 2 / Kristian Mykleset)

Togtrafikken sto fast i Oslo etter det uvanlige besøket på skinnegangene lørdag. En elg som tidligere på dagen stoppet trafikken på Mosseveien, skiftet beite og forvillet seg inn i togtunnelene under hovedstaden. Jaktet på elgen Jernbaneverket fikk melding om den vandrende elgen lørdag formiddag, og både politiet, brannvesenet og viltnemda jobbet med å finne og avlive elgen. - Vi fikk meldingen om elgen klokken 10.

Mer innhold fra TV 2