NY Rangers vant maratonkamp

Marian Gaborik ble matchvinner i tredje ekstraperiode da New York Rangers vant 2-1 over Washington Capitals og tok ledelsen sammenlagt i NHL-kvartfinalen.

HOPPENDE GLAD: Marian Gaborik har avgjort for Rangers og feirer sammen med lagkamerat Carl Hagelin. (Foto: LARRY DOWNING/Reuters)

Gaborik scoret det avgjørende målet da 5.19 minutter gjensto av den tredje ekstraperioden. I sluttspillet avgjøres ikke kampene med straffeslagkonkurranser.

Seieren gjør at Rangers leder 2-1 sammenlagt. Det spilles best av sju kamper, og lagene møtes igjen lørdag.

Ryan Callahan sendte Rangers i føringen i midtperioden, men John Carlson utlignet litt senere. Så fulgte tre målløse perioder før Gaborik avgjorde kampen.

Mats Zuccarello Aasen er tilbake i trening etter håndleddsbrudd, men nordmannen er foreløpig ikke kampklar og var ikke med i Rangers-troppen.

I Nashville slo hjemmelaget Predators tilbake og vant 2-0 over Phoenix Coyotes. David Legwand og Mike Fisher scoret målene for Predators. Tennessee-laget reduserte dermed til 1-2 sammenlagt.