Ajax-spiller blødende i bakken etter tilskueridioti

Twente-fansen tok ut frustrasjonen på ufint vis.

ajaxblod
ajaxblod

Ajax trenger kun ett poeng for å sikre sin 31. ligatittel i Nederland. Søndag ble Twente slått 2-1 i klubbens tolvte strake seier.

Ajax topper tabellen med 70 poeng med to kamper igjen å spille, og det må nærmest et mirakel til for at Amsterdam-klubben ikke skal bli seriemester. Feyenoord, som slo Alkmaar 1-0, følger seks poeng bak.

Tidligere Twente-spiller Theo Janssen sendte Ajax i føringen etter 30 minutter på bortebane. Han scoret på straffe etter at Gregory van der Wiel ble lagt i bakken av Nikolaj Mihajlov.

Det ble også dramatikk da Ajax-forsvarer Toby Alderweireld gikk i bakken. Han ble truffet i ansiktet da det ble kastet noe fra tribunen, og gikk blødende i bakken.

Se situasjonen og målene over!

Leroy Fer utlignet for vertene 18 minutter før slutt, men et langskudd av van der Wiel mot slutten ordnet en ny trepoenger for Ajax.

Et uavgjortresultat hjemme mot Venlo neste helg vil være nok til ligagull. (©NTB)