Pedersen scoret fire i LSK-debuten

Cecilie Pedersen (21) fikk en drømmedebut for LSK Kvinner. I seriepremieren scoret hun fire mål da Trondheims-Ørn ble knust 6-0.

Cecilie Pedersen  (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Cecilie Pedersen (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

LSK fikk en strålende start på årets eliteserie, og det var mye takket være unge Pedersen. Spissen, som var med i den norske EM-troppen som junior i 2009, meldte overgang fra Avaldsnes til LSK før årets sesong.

Isabell Herlovsen startet målfesten for gjestene fra Romerike da hun gjorde 1-0 etter et drøyt kvarters spill. Pedersen åpnet målkontoen sin etter 28 minutter, før Herlovsen scoret sitt annet mål for dagen da hun satte inn 3-0 fra straffemerket tre minutter før pause.

I annen omgang var det tid for Pedersen-show. 4-0 kom ti minutter ut etter hvilen. Kvarteret før full tid sikret hun hattricket, men Pedersen ga seg ikke. To minutter senere sørget hun for 6-0.

Stabæk var også farlige foran mål i serieåpningen og vant 5-1 borte mot nyopprykkede Vålerenga. Ada Stolsmo Hegerberg scoret hattrick for bæringene, mens også Katrine Pedersen og Ingvild Stensland kom på scoringslisten. Maria Arnesen scoret VIFs mål.

Regjerende seriemester Røa måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Arna-Bjørnar. Siri Nordby ga oslolaget ledelsen elleve minutter ut i annen omgang, men Ine Marie Thoresen Wedaa utlignet ni minutter før full tid. (©NTB)