Rangers åpnet sluttspillet med seier

Kontrollerte inn første triumf hjemme på egen is.

Brandon Prust (midten) og resten av New York Rangers holdt unna for Milan Michaleks Ottawa Senators i første sluttspillkamp. (Foto: BRUCE BENNETT/Afp)

New York Rangers fikk en god start på årets NHL-sluttspill med 4-2-seier over Ottawa Senators torsdag.

Rangers, som var det beste laget i Eastern Conference i grunnspillet, overbeviste i første sluttspillkamp og ledet 4-0 midtveis ut i siste periode.

Ryan Callahan ga vertene ledelsen i første periode. Scoringer av Marian Gaborik og Brian Boyle gjorde at Rangers var i føringen med 3-0 etter to perioder. Brad Richards gjorde 4-0 tidlig i tredje periode, før Ottawa Senators reduserte to ganger i løpet av kampens ti siste minutter. Daniel Alfredsson og Erik Condra scoret målene.

Mats Zuccarello Aasen pådro seg et brudd i håndleddet i slutten av mars og var ikke på isen for New York Rangers. Nordmannen spilte store deler av sesongen for farmerlaget Connecticut Whale, men fikk en ny sjanse i Rangers mot slutten av grunnspillet.

Rangers og Senators møtes igjen i Madison Square Garden i New York lørdag. Det spilles best av sju kamper. (©NTB)