Köln vant da Podolski fikk rødt

To spillere utvist da Ståle Solbakkens Köln tok viktig hjemmeseier. Se video her.

En utvist Lukas Podolski går forbi trener Ståle Solbakken i kampen mot Hertha Berlin. (Foto: ROLF VENNENBERND/Epa)

Hjemmeseieren gjør at Solbakkens lag har skaffet seg en luke på seks poeng ned til nedrykksstreken. Christian Clemens scoret kampens eneste mål ni minutter før pause.

Köln har slitt tungt med å holde målet rent hele sesongen. Det så derfor tøft ut da vertene mistet Mato Jajalo med rødt kort etter 66 minutters spill. Avgjørelsen var streng, men kunne rettferdiggjøres.

Ti minutter senere skulle vondt bli til verre i det målgarantisten Lukas Podolski også ble utvist. I samme situasjonen fikk Hertha-spiller Levan Kobiashvili sitt annet gule kort og måtte tusle av banen sammen med Podolski.

Otto Rehhagel-trente Hertha Berlin er bare poenget over nedrykksplass.

Se scoringer og utvisningene øverst i artikkelen

Bayern München klarte endelig å treffe scoringsformen da Hoffenheim ble knust 7-1 på hjemmebane. Mario Gómez, Arjen Robben og Toni Kroos gjorde tre av målene i løpet av kampens første 18 minutter.

Sørtyskerne har slitt offensivt i 2012, men lørdagens målfest er perfekt før den avgjørende returkampen mot sveitsiske Basel i åttedelsfinalen av mesterligaen neste uke. Bayern har 0-1 å ta igjen i det oppgjøret. (©NTB)