Toppløse demonstranter forsøkte å stjele Putins valgurne

20 minutter etter at Vladimir Putin hadde avlagt sin stemme, stormet toppløse demonstranter valglokalet.

HARD MEDFART: Politiet og sikkerhetsfolkene ved stemmelokalet satt ikke pris på de tre toppløse ukrainske demonstrantene.  (Foto: Reuters)
HARD MEDFART: Politiet og sikkerhetsfolkene ved stemmelokalet satt ikke pris på de tre toppløse ukrainske demonstrantene. (Foto: Reuters)
Mens Vladimir Putin stemte i presidentvalget, møtte ukrainske toppløsdemonstranter opp på valglokalet.  (Foto: Reuters / Afp)
Mens Vladimir Putin stemte i presidentvalget, møtte ukrainske toppløsdemonstranter opp på valglokalet. (Foto: Reuters / Afp)

En seierssikker Vladimir Putin møtte søndag opp til et valglokale i Moskva for å avgi sin stemme i det russiske presidentvalget. Den nåværende statsminister er storfavoritt, men beskyldninger om valgfusk og manglende demokrati, har ført til store demonstrasjoner i forkant av valget. Allerede på valgdagen var bråket i gang. Ved stemmelokalet hvor Putin avla stemmen sammen med kona, dukket det opp demonstranter fra den ukrainske gruppen Femen. Gruppen har for vane å demonstrere toppl

Mer innhold fra TV 2