Nordmann skal ha innrømmet medvirkning til dødsfall

Ifølge thailandske medier innrømmer nordmannen som er mistenkt for drap i Thailand at han har hatt befatning med likrestene som ble funnet i huset hans.

FANT RESTER AV MENNESKE: Politiet fant benrester som viste seg å stamme fra et menneske da de aksjonerte mot huset til den norske mannen.  (Foto: The Phuket News)
FANT RESTER AV MENNESKE: Politiet fant benrester som viste seg å stamme fra et menneske da de aksjonerte mot huset til den norske mannen. (Foto: The Phuket News)
FANT RESTER AV MENNESKE: Politiet fant benrester som viste seg å stamme fra et menneske da de aksjonerte mot huset til den norske mannen. 

 (Foto: The Phuket News )
FANT RESTER AV MENNESKE: Politiet fant benrester som viste seg å stamme fra et menneske da de aksjonerte mot huset til den norske mannen. (Foto: The Phuket News )

Politiet aksjonerte mot nordmannens hus i Phuket i Thailand tirsdag. Under aksjonen fant politiet benrester, som viste seg å stamme fra et menneske. Etterforskerne mistenker at levningene stammer fra ekskjæresten til den mistenkte nordmannen, Rungnapa Rachsombat, som forsvant sporløst for tre år siden. Ifølge thailandske medier skal nordmannen ha innrømmet at han var til stede da ekskjæresten døde, men sier det var et uhell. I

Mer innhold fra TV 2