Zuccarello ordnet Connecticut-seier

Mats Zuccarello Aasen utlignet først Worcester Sharks ledelse før han bidro til seier på straffer for Connecticut Whale tirsdag.

ASSIST: Mats Zuccarello Aasen markerte med en assist i skadecombacket fredag kveld. (Foto: Bill Kostroun/Ap)

Oppgjøret i farmerligaen AHL ebbet ut med 1-1 etter ordinær spilletid. Da hadde Zuccarello Aasen sørget for å utligne Worcester Sharks' ledermål. Oslogutten satte inn 1-1 i det siste minuttet av første periode.

Kampen fikk ikke flere scoringer og gikk til straffeslag. Der satte Zuccarello Aasen Connecticuts første forsøk i mål. Whale misset så på sine tre neste straffer, men Kris Newbury avgjorde for hjemmelaget på lagets femte straffe.

Connecticut Whale ligger på sjetteplass i den østre avdelingen av AHL. Åtte lag går videre til sluttspillet der også åtte lag fra den vestre avdelingen deltar. (©NTB)