Haddy N'jie (32) kan se tilbake på 2011 som et fremragende år, og 2012 later ikke til å bli dårligere.

Hun ble headhuntet til som programleder til noen av de største og mest krevende jobbene i NRK, nemlig fjorårets Eurovision-finale og minnekonserten etter 22. juli.

Les også: – Det er noe av det tøffeste jeg har gjort

7. januar skal hun lede årets Idrettsgalla, og ikke nok med det så har multitalentet en ny plate klar i løpet av nyåret.

Åpen

Suksessen er det virkelig ingenting å si på, men programlederen er redd for at folk skal oppfatte henne som en superkvinne.

– Jeg har vært åpen om angst fordi jeg er mye synlig og kan virke som om jeg får til «alt». Det er ikke sant. Å ha angst kan bli oppfattet som litt svakt. Men jeg mener det er tvert imot, det krever styrke å leve med det, på samme måte som det krever styrke å leve med en hvilke som helst skade, sier hun til Dagbladet Torsdag.

Hun ønsker at det blir mer åpenhet rundt angst og psykiske lidelser.

– Å si «Jeg er ensom», «Jeg har ikke noe sexliv» eller bare «Jeg kjeder meg» er ikke så kult, sier hun til magasinet.

Les også: – Hver dag presser tårene på

Mange talenter

At hun er en dame med mange talenter er det vanskelig å komme forbi.

Haddy N'Jie er fast lørdagsspaltist i Dagbladet, gitt ut bøker, spilt utallige konserter og forestillinger med humorgruppen Queendom, turnert land og strand rundt med Rikskonsertene, ledet TV-aksjonen sammen med Dan Børge Akerø i tillegg til ovennevnte Eurovision og minnemarkeringen etter 22. juli.

– Jeg ble overveldet og synes det var så gøy å bli spurt, sa Haddy til «God kveld Norge» i forbindelse med Eurovision Song Contest i 2010.