Real Madrid vant sin 10. strake ligakamp

José Mourinhos menn stormer videre mot La Liga-tittelen.

USTOPPELIG: Cristiano Ronaldo scoret sitt 17. ligamål da Real Madrid tok nok en overbevisende seier i La Liga. (Foto: ELOY ALONSO/Reuters)

Barcelona imponerte ved å nedsable overraskelseslaget Levante med 5-0 lørdag, men må stadig finne seg i at erkerival Real Madrid topper La Liga etter sin 10. strake seier.

Ángel di María, Cristiano Ronaldo og Marcelo scoret målene da Real Madrid slo Sporting Gijón 3-0 lørdag. Seieren var Reals 12. for sesongen og den 10. på rad i serien. Den gjør at hovedstadslaget fortsatt ligger tre poeng foran tabelltoer Barca med én kamp til gode.

Real kom noe tregt i gang, men en god avslutning av Di María etter 35 minutter ga laget 1-0-ledelse til pause. I det 64. minutt ble Ronaldo frispilt av Di María og scoret sitt 17 seriemål på 14 kamper. Marcelo fastsatte resultatet til 3-0 i tilleggstiden.

Barca-show
Overlegen seier ble det også da Levante, som åpnet serien på forrykende vis, gjestet Nou Camp. Barcelona viste gjestene null respekt og tok ledelsen ved Cesc Fàbregas etter bare fire minutter.

Samme mann økte til 2-0 etter 32 minutter, mens 20-åringen Isaac Cuenca sørget for 3-0-ledelse til pause. Etter hvilen disket Lionel Messi på sedvanlig vis opp med en ny scoring, mens Alexis Sánchez gjorde ydmykelsen komplett da han satte inn 5-0 etter en times spill.

Barcelona er nå oppe i 39-0 i målforskjell på de ni hjemmekampene i serien så langt i sesongen. (©NTB)