Tine har overlevd ni nominasjoner, men det så lenge ut som det ikke ble en tiende denne uken. Hun sto for første gang ikke i skuddlinjen til de andre deltakerne. Vinden var vendt i huset for jenta som har vært elsket av seerne og hatet av huset. Men så kom en kraftig krangel i huset hvor hun kastet både glass og mikrofon og dermed ble straffet med autonominasjon. Hvis du fortsatt vil at hun skal overleve i huset må du ringe 829 49 215 eller SMS 15 til 26700. Husk det koster 5 kr per stemme.

Les mer: Big Brother-Tine: – Fuck off, Big Brother

Nominert for første gang

Men blant deltakerne er det plutselig den skravlesyke glamourmodellen Lena Charlotte som har fått mest stemmer og står i fare for å bli sendt hjem til mekking og samboeren Jan Inge i Brummundalen. Hun er nominert for aller første gang og fikk hele 8 poeng fra de andre deltakerne. Hvis du synes Lena Charlotte fortjener å bli ringer du 829 49 206 eller sender SMS 6 til 26700 (5 kr per stemme).

Les mer: Slik har Big Brother-Lena Charlotte sladdet og vraket sine biler

Silje igjen!

Utfordreren Silje, som alltid har følt seg litt utenfor i «Big Brother»-huset, ble nominert også denne gangen og fem poeng ble gitt av de andre til henne. Vil du beholde henne i huset så må du stemme ved å ringe 829 49 219 eller sende SMS 19 til 26700 (5 kr per stemme).

Magnus gjorde for dårlig jobb som slave i staben for stjernene. Dermed ble han autonominert. Men du kan redde ham ved å stemme på 829 49 208 eller SMS 8 til 26700 (5 kr per stemme).

Litt mer om de tre i faresonen:

Den mekkeglade glamourmodellen Lena Charlotte kom med et smell inn i «Big Brother»-huset og mange av de mannlige seerne la merke til puppene som er fylt av ikke mindre enn 1,4 kilo med silikon. Hun ble fort gode venner med både Caroline og Siv Anita. Så hun ble veldig lei seg da hun mistet sine nærmeste venner en etter en i huset.

Hun ble tidlig kjent som en tøffing i huset. Da deltakerne i begynnelsen av «Big Brother» skulle stikke hånden sin ned i en boks med en slange sa bare Lena Charlotte:

– Å endelig får jeg ta på en slange.

Les mer: BB-Lena Charlotte: Glamourmodellen gjør alle fordommer til skamme

Ikke bikini i dusjen

For Lena Charlotte har det aldri vært noe spørsmål om hun skal dusje naken eller ikke. Det gjorde hun fra første stund i huset.

– Jeg sa det til typen min at i dusjen gidder ikke jeg å se dum ut og stå i bikini. Når du dusjer, skal du vaske deg. Er det folk der ute som synes det er interessant å diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Vær så god! Da ønsker jeg dem «bon apetit».Hadde jeg sett «Big Brother» fra utsiden, hadde jeg ikke synes det var så interessant å se folk dusje og vaske seg. Noe kan jo synes det er interessant, men ikke jeg, forklarte Lena Charlotte i forrige uke til de andre deltakerne.

Så for Lena Charlotte og Tiia Maria så var det null problemer å hive klærne.

Hele tiden har Lena Charlotte savnet samboeren Jan Inge. Hun snakker om han hele tiden. Og da han kjørte 114 mil tur/retur Stockholm for å vise Lena Charlotte hennes nylakkerte BMW begynte hun å gråte. Det var for sterkt å både se kjæresten og den kjære bilen.

Hele tiden har Lena Charlotte gitt full gass på fest selv om hun er avholds. Hun har vist at man kan ha det gøy uten å drikke og hadde null problemer med å ta av sammen med Caroline da finske Janica hadde lært de å strippe. Se den frekke videoen.

Les også: «Big Brother»-Lena Charlotte sex-sjikanert

Deb siste uken har deltakerne blitt delt opp i stjerner og stab hvor stjernene laget «Big Brother»-hiten, mens resten måtte slave og varte opp. Lena Charlotte ble svært skuffet da hun fikk vite at hun ikke fikk være stjerne. Men ble desto gladere da hun likevel fikk lov å kore på plata. Hvis du fortsatt vil ha gladjenta i «Big Brother» må du ringe 829 49 206 eller sende SMS 6 til 26700 (5 kr per stemme).

Siljes humør

Silje er ikke ukjent med å være nominert. Flere ganger han hun fått den tunge beskjeden fra programleder Sarah Natasha Melbye, om at hun risikerer å måtte ta med seg kofferten og forlate huset. Likevel har også hun overlevd hver eneste gang.

Les mer: Her er hele kjærlighetsdramaet i «Big Brother»

Og presset har utvilsomt veid tungt på 22-åringens skuldre. Tidligere i uken var hun nære på å trekke seg.

Glad ikke dro

Men blondinen kom på bedre tanker, og fortalte etterpå at hun var fornøyd med avgjørelsen hun tok.

– Jeg er glad for at jeg ikke dro hjem, tilsto hun.

Og er det ikke bare Silje som er glad for. Joakim hadde forelsket seg i henne, og til tross for at hun ikke vil ha ham, vil nok BB-gutten helst se at hun blir i huset.

De to delte en natt sammen i kliningen og kosens tegn, som sikkert kunne utartet til noe mer hadde det ikke vært for de andre deltakernes konstante avbrytelser.

Firkant drama

Men forholdet mellom Silje og Joakim har gått veldig frem og tilbake, og ble til slutt et ekte firkantdrama hvor Joakim kysset med Caroline i fylla, Tine ble skuffet fordi hun er forelsket i Joakim, mens Joakim egentlig vil ha Silje som da ikke vil ha ham.

Og det ble enda et nytt kapittel da venninne til Silje var på besøk i livesendingen og sa at de ønsker Joakim velkommen og mener han behandler Silje bra.

Denne uken har Silje virkelig stortrives i huset som stjerne for «Big Brother»-hiten. Det har hun synes vært veldig morsomt. Og hun har kost seg som diva.

Synes du Silje fortjener mer moro i i huset ring 829 49 219 eller SMS: 19 til 26700 (5 kr per stemme)

Tvangsnominert igjen

Magnus er igjen tvangsnominert fordi han ikke helt klarer å følge «Big Brothers» spilleregler. Denne uken var han dårligst til å betjene stjernene. Tidligere er han blitt tvangsnominert av «Big Brother» som straff da han ikke fullførte sin oppgave som hund da guttene tapte ukesoppdraget mot jentene.

Romantikk i BB-huset

Magnus som er kjent for å være en sjarmør inne i huset, og etter noen uker, utviklet han et godt forhold til Tiia Maria. Men det ble ikke noe sex trodde alle seerne. Men etter at Magnus hadde fått seg noen drinker, røpte han en helt annen sannhet for sine bestevenner, Roberto og Andreas P

– Tror dere at jeg har hatt meg her inne, spør han kompisene.

– Nei, det tror jeg ikke noe på, sier en vantro Andreas P.

– Jo, flirer Magnus

– Det er ikke kødd en gang,

– «Two Times»!, skryter Magnus videre og gutta er tydelig imponert

Her røpes hemmeligheten:

Men paret ble brått revet fra hverandre da Tiia Maria ble utstemt, noe som kom helt overraskende på de begge. Magnus ble tydelig lei seg da BB-jenta ble sendt hjem.

Venter på Magnus

BB-kjæresten Tiia Maria venter på Magnus utenfor.

–– Jeg har fortsatt følelser for Magnus, og venter på ham når han kommer ut, fortalte hun til bigbrother.no.

Skal han ut til Tiia eller fortjener han å være lenger i huset? Hvis han skal bli må du ringe 829 49 208 eller sende SMS 8 til 26700 (5 kr per stemme).

Nominert ti ganger

Tine er tidligere blitt nominert ni ganger av de andre deltakerne, men denne gangen var hun blitt fredet. Men i natt var hun så rasende på Joakim og gjorde så mye dumt under krangelen og i etterkant at hun ble tvangsnominert. Se henne bryte reglene her.

Elsket å være artist

Selv om det har vært svært tøft å ha divanykker og behandle de andre deltakerne som dritt denne uken, har hun kost seg i studio for å spille inn «Big Brother»-hiten. Hun har synes det har vært noe av det morsomste under hele oppholdet og når det var verdenspremière på låta så glinset det i øynene hennes. Se video.

Livet i «Big Brother»-huset har vært alt annet enn enkelt for 23-åringen. Alle nominasjonene og følelsen av at flere av de andre deltakerne ikke liker henne, har tæret på psyken og kreftene.

Les mer: Joakim: – Tine er ikke klassisk pen

Så langt gikk at Tine hadde lyst til å reise hjem.

Men hun bet tennene sammen, og droppet planene. Etterpå uttalte hun følgende:

– Jeg har sterkest psyke.

En avgjørende faktor som sannsynligvis har bidratt til å gjøre Tine både sterk, og samtidig ustabil, er Joakim.

– Er forelsket

De to har blitt svært nære venner i løpet av «Big Brother», noe som virkelig kom fram da de la ut om vennskapet sitt i klissete klartekst. Det har likevel vært et turbulent vennskapsforhold, noe som har sammenheng med at Tine har fått mer enn de vanlige følelsene for Joakim.

Les også: Forelskede Big Brother-Tine kliner saftig med Joakim

Romantisk trekantdrama

At Joakim fulgte opp med å kline med Caroline foran øynene på Tine, gikk hardt innpå den ellers så tøffe 23-åringen. Og det ble ikke bedre av at Joakim delte seng med Silje og ble forelsket i henne. Samtidig som hun har sagt at hun ikke er forelsket i ham. Vil du fortsatt se hvordan forholdet mellom Tine og Joakim utvkiler seg må du stemme på 829 49 215 eller SMS 15 til 26700 (5 kr per stemme).