Beckham sendte Solli ut av MLS-sluttspillet

Jan Gunnar Solli var tilbake på laget, men kunne ikke hindre at New York røk ut av sluttspillet i Major League Soccer (MLS) torsdag.

Beckham (Foto: EDGARD GARRIDO/Reuters)

David Beckham og hans Los Angeles Galaxy vant 2-1 i torsdagens returoppgjør og gikk videre til semifinale med 3-1 sammenlagt. «Becks» var sentral ved begge målene til Galaxy.

New York måtte angripe etter 0-1-tap i første kamp og fikk en pangstart da Luke Rodgers ga gjestene ledelsen etter bare fire minutters spill. Men Galaxy kom sterkt tilbake. Mike Magee, som ble matchvinner i første kamp, stanget inn et hjørnespark fra Beckham like før pause.

LES: Snart kontraktløse Beckham nekter å gi seg
LES: Solskjær hylles av Beckham

Ett kvarter før full tid ble Beckham sparket ned i feltet av tidligere Bodø/Glimt- og Rosenborg-spiller Roy Miller. LA-kaptein Landon Donovan var sikker fra straffemerket og satte inn 2-1.

LES: Platini: – Beckham bedre for shopping enn fotball

I semifinalen venter Real Salt Lake for Galaxy. Beckham er inne i sin femte sesong i MLS, men jakter fortsatt sin første tittel. Sporting Kansas City og Houston Dynamo møtes i den andre semifinalen. Houston vant 3-1 sammenlagt over Philadelphia Union etter 1-0-seier torsdag. (©NTB)