9000 lovbrudd ved Oslo universitetssykehus på tre måneder

Fylkeslegen i Oslo og Akershus er urolig for sikkerheten til pasientene ved Oslo universitetssykehus.

UROLIG: Fylkeslegen i Oslo og Akershus er urolig for sikkerheten til pasientene ved Oslo Universitetssykehus. Nå har han skrevet et brev til sykehusdirektøren der han blant annet ber om at det blir gjort greie for over 9000 brudd på arbeidsmiljøloven første kvartal 2011.  (Foto: TV 2)
UROLIG: Fylkeslegen i Oslo og Akershus er urolig for sikkerheten til pasientene ved Oslo Universitetssykehus. Nå har han skrevet et brev til sykehusdirektøren der han blant annet ber om at det blir gjort greie for over 9000 brudd på arbeidsmiljøloven første kvartal 2011. (Foto: TV 2)

Nå har han skrevet et brev til sykehusdirektøren der han blant annet ber om at det blir gjort greie for over 9000 brudd på arbeidsmiljøloven første kvartal 2011. TV2 har i en rekke reportasjer fortalt om leger og tillitsvalgte som frykter at pasientsikkerheten ved Oslo universitetssykehus er svekket etter sammenslåingen. - Begrunnelsen for å slå sammen sykehusene i Oslo var at man skulle få en mer enhetlig behandling et mer enhetlig til

Mer innhold fra TV 2