Rettspsykiatere vil MR-undersøke Breiviks hjerne

De rettsoppnevnte psykiaterne som vurderer om terrorsiktede Anders Behring Breivik er strafferettslig tilregnelig, ønsker å MR-undersøke Breiviks hjerne.

KAN PÅVISE SYKDOM: De to rettspsykiaterne Synne Sørheim og Torgeir Husby hadde opprinnelig en frist til 15. oktober med å levere sin rapport om Breivik til 22. juli kommisjonen. En av grunnene til at de nå har fått utsettelse til 30. november er at at de ikke har fått gjennomført MR undersøkelsen. 
 (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
KAN PÅVISE SYKDOM: De to rettspsykiaterne Synne Sørheim og Torgeir Husby hadde opprinnelig en frist til 15. oktober med å levere sin rapport om Breivik til 22. juli kommisjonen. En av grunnene til at de nå har fått utsettelse til 30. november er at at de ikke har fått gjennomført MR undersøkelsen. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

De to rettspsykiaterne Synne Sørheim og Torgeir Husby hadde opprinnelig en frist til 15. oktober med å levere sin rapport om Breivik til 22. juli-kommisjonen. De to psykiaterne skal avgjøre om Breivik er strafferettslig tilregnelig. En av grunnene til at de nå har fått utsettelse til 30. november, er ifølge VG at de ikke har fått gjennomført MR-under

Mer innhold fra TV 2