«Tutta» på sjuende - Choi vant

Suzann Pettersen maktet ikke å ta steget opp i seierskampen i Malaysia.

NUMMER TRE: Suzann Tutta Pettersen ligger som nummer tre etter den 3. runden i LPGA turneringen i Florida. Her under Solheim Cup tidligere i høst. (Foto: Julien Behal/Pa Photos)

Sørkoreanske Choi Na-yeon holdt unna for verdensener Tseng Ya-ni og vant LPGA-turneringen i golf i Malaysia. Suzann Pettersen endte på delt 7.-plass.

Tseng vant en duell med Choi om seieren i Sør-Korea forrige uke, men søndag holdt Choi unna selv om hun spilte nervøst på siste runde. 68 slag holdt til seier ett slag foran Tseng, som tangerte banerekorden med en 65-runde.

– Jeg hadde en god følelse, og jeg spilte bra, men jeg måtte se på resultattavla stadig vekk. Tseng er så god at det er skremmende, sa Choi.

Tseng misset en birdieputt fra seks meter på siste hull.

Suzann Pettersen var i tetsjiktet gjennom turneringen, men greide aldri å ta steget helt opp i seierskampen. Søndag måtte hun nøye seg med en runde på par (71 slag) etter tre birdier og tre bogeyer. Dermed ble det delt 7.-plass åtte slag etter vinneren.

«Tutta» innkasserte drøyt 50.000 dollar for plasseringen, mens Choi kunne ta med seg 285.000 dollar for seieren. (©NTB)