Oilers-spillerne dropper snus

Samtlige spillere på Stavanger Oilers' ishockeylag har sluttet med snus. Bare trenerne fortsetter med bulk på overleppa.

SLUTT PÅ SNUS: Spillerne i Stavanger Oilers slutter å snuse for å opptre som gode forbilder. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
SLUTT PÅ SNUS: Spillerne i Stavanger Oilers slutter å snuse for å opptre som gode forbilder. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

– Jeg er grinete og sint for tiden, sier Patrik Aasland til Stavanger Aftenblad.

Han er en av de siste spillerne som har droppet snusen hos serielederne.

– Dette er en uvane vi like godt kan bli kvitt. Jeg tror det er realistisk at vi klarer å holde dette permanent. Det er viktig å opptre som gode forbilder, og det er kjekt hvis vi kan sette et godt eksempel for andre, sier Peter Lorentzen.

Les også: Wada vurderer om nikotin skal komme på dopinglista

Veteranen var blant initiativtakerne til å droppe snus. Trenerne Petter Thoresen og Pål Gulbrandsen derimot snuser videre.

– Nei, jeg har ikke motivasjon til det og kommer nok til å fortsette, medgir Thoresen til Aftenbladet.

Samtidig kan siddisene glede seg over økt publikumsinteresse. Foreløpig er snittet på hjemmekampene i eliteserien 2063. Det kan gi Oilers 500.000 kroner ekstra, skriver lokalavisen. Neste år flytter Stavanger til ny arena. Da bør klubben ha minst 3000 tilskuere i snitt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2