Alvorlig skade for Sagna

Arsenals høyreback Bacary Sagna pådro seg et beinbrudd i lokaloppgjøret mot Tottenham og blir trolig ute av spill i tre måneder.

SMERTE: Arsenals Bacary Sagna er trolig ute av spill i tre måneder. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
SMERTE: Arsenals Bacary Sagna er trolig ute av spill i tre måneder. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)

Sagna ble søndag kveld erstattet av Mathieu Debuchy (Lille) i Frankrikes landslagstropp. Den franske landslagslegen fortalte at han hadde blitt informert av Arsenals legeteam om at høyrebacken har fått et avansert brudd i det høyre leggbeinet.

- Forsvarsspilleren bli operert mandag, og det er ventet at han er ute i omtrent tre måneder, heter det i en uttalelse fra Frankrikes fotballforbund.

Sagna landet forkjært etter en duell med Tottenham-forsvarer Benoît Assou-Ekotto i 1-2-tapet på White Hart Lane. Manager Arsène Wenger var ikke optimistisk etter kampen.

- Vi er veldig bekymret. Han er på sykehuset nå, og det ser ikke bra ut. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men han ba om å bli byttet ut med en gang, sa Wenger.

Skaden kommer ubeleilig for Arsenal, som ligger helt nede på 15. plass i Premier Leauge. De har slitt med å gjenreise laget etter salgene av Samir Nasri og Cesc Fàbregas i sommer. (©NTB)