De unge er mer interessert i fårikål enn sine foreldre

Les hvordan du lager den beste fårikålen og få Wenche Andersens egen oppskrift.

Fårikål har blitt kåret til «Norges nasjonalrett» av Nitimens lyttere og er en rett som går rundt 1000 år tilbake i tid.  (Foto: Synøve Dreyer)
Fårikål har blitt kåret til «Norges nasjonalrett» av Nitimens lyttere og er en rett som går rundt 1000 år tilbake i tid. (Foto: Synøve Dreyer)

- Fårikål stammer egentlig fra Danmark og den danske retten «gåsikål». Retten er mange hundre år gammel og har tidligere vært kåret til «Norges nasjonalrett», forteller Åse Kringlebotn, informasjonssjef i Matprat, Opplysningskontoret for egg og kjøtt. - Fårikål har blitt en høsttradisjon og mange vennegjenger arrangerer fårikållag i disse dager, legger Kringlebotn til. Les ogs

Mer innhold fra TV 2