Den 10. august fyller Larviks Lene Rantala 43 år, men alderen er ingen hindring for den danske keeperen. Nå har hun skrevet under på en ny toårskontrakt med Larvik.

Keeperens nåværende kontrakt går ut etter denne sesongen, og etter det blir det to år til. Det vil si at hun står ut 2013/14-sesongen.

– Jeg tenker ikke på alderen min. Så lenge jeg kan holde nivået har jeg lyst til å være med og spille, sier Rantala til TV 2 Sporten.

Trener Ole Gustav Gjekstad er glad for å ha med seg Rantala videre.

– Lene har holdt et stabilt nivå så lenge hun har vært her, og har ikke blitt dårligere. Hun har levert jevnt hele veien og er skadefri. Det er nesten ingen spillere som har så lite skadehistorikk som Lene. Det er ingenting som ikke tyder på at hun kan holde nivået i noen år til, sier Gjektstad.

Les også: Dyhre Breivang fikk oppsigelsesbrev fra landslagsledelsen

Og selv om Rantala nærmer seg 46 år når den nye kontrakten går ut, så er det ikke nødvendigvis hennes siste.

– Jeg synes ikke vi skal utelukke noe. Da jeg kom til klubben i 1998 var det noen som mente Lene var godt voksen og kanskje for gammel. Det er noen år siden. Lene er frisk og rask, trener godt, er seriøs og lever som en idrettsutøver på toppnivå. Da kan hun godt holde nivået i flere år til. Det er i hvert fall ikke noen grunn til å lage en aldersbegrensning, sier Gjekstad.

Han tror den danske veteranen kan holde lenge ennå.

– Lene kan ganske sikkert stå til hun er 50, sier han.