Gjør alt for å forhindre forgiftning og selvmord

Sikkerhetsrutinene rundt Anders Behring Breivk er både ekstreme og sjeldne. Hyppig tilsyn og giftsjekking av maten han serveres, er noen av dem.

EKSTREM SIKKERHET: Fengselsdirektør ved Ila fengsel, Knut Bjarkeid, vil ikke kommentere eksakt hvilken verktøykasse de bruker for å ivareta Breiviks sikkerhet, men sier de har tenkt over alle mulige farer og at sikkerheten rundt Breivik blir vurdert løpende.  (Foto: TV 2 montasje)
EKSTREM SIKKERHET: Fengselsdirektør ved Ila fengsel, Knut Bjarkeid, vil ikke kommentere eksakt hvilken verktøykasse de bruker for å ivareta Breiviks sikkerhet, men sier de har tenkt over alle mulige farer og at sikkerheten rundt Breivik blir vurdert løpende. (Foto: TV 2 montasje)

Til tross for at Breiviks forsvarer Geir Lippestad og politiet stadig melder om en rolig, sindig og følelseskald 32-åring, tas ingen sjanser med sikkerheten rundt den terrorsiktede. Verken eksterne trusler eller Breivik selv skal kunne hindre at han kommer til en rettergang. - Tenkt over alle mulige farer - Jeg vil ikke kommentere eksakt hvilken verktøykasse vi bruker for å ivareta hans sikkerhet, men vi har tenkt over alle

Mer innhold fra TV 2