Ubåt inn i søk etter antatt omkommet 43-åring ved Hvaler

Letingen etter en 43-åring fra Oslo som falt over bord fra en seilbåt ved Hvaler i Østfold mandag, fortsetter onsdag med miniubåt. Mannen antas å være omkommet.

Til tross for at store mannskaper har lett etter 43-åringen ved strendene og i sjøen utenfor Hvaler, var han tirsdag kveld ikke funnet. Søket etter mannen ble avsluttet like før klokken 20 og vil tas opp igjen onsdag morgen.

Les også: Mann falt over bord ved Hvaler

– Redningsaksjonen er nå avsluttet. Vi fortsetter onsdag formiddag med en miniubåt, sier operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt til NTB.

Sjansene for å finne mannen i live anses som små.

– Med bakgrunn i søket som er gjort, antas det at mannen er omkommet. Vi avslutter derfor søket etter ham, og politiet overtar, sier redningsleder Asbjørn Viste ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Den 43-årige mannen var i en 30 fots seilbåt sammen med en kamerat. Det var kameraten som meldte fra om ulykken mandag, da han ikke klarte å få mannen om bord i båten igjen. 43-åringen hadde sannsynligvis ikke redningsvest, og kombinert med høye bølger har dette gjort søket etter ham vanskeligere. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2