14 biler satt i brann i Oslo

Elleve biler ble totalskadd i påsatte branner på Høybråten i Groruddalen i Oslo natt til lørdag. Tre andre biler fikk brannskader. Ingen er pågrepet i saken.

vbbilbrann
vbbilbrann

Se reportasje øverst i artikkelen.

– Den første brannen startet på en parkeringsplass i Skansen terrasse. Ti biler ble totalt utbrent, men ytterligere tre biler ble brannskadd, opplyser operasjonsleder Marianne Grinaker i Oslo politidistrikt.

Politiet antar at brannene er påsatt, og det ble i løpet av natten gjennomført søk i området med hundepatruljer, men uten resultat. Årsaken til at politiet mener brannene er påsatt er at flere biler begynte å brenne samtidig ulike steder på parkeringsplassen. Vitner sier ifølge politiet at de så to unge mørkkledde gutter løpe fra stedet rett før brannen startet. Ingen personer ble skadd.

Kort tid etter den første brannen ble det meldt om en ny brann i et søppelskur i samme område. I denne brannen ble en bil og en moped totalskadd.

Brann- og redningsetaten fikk melding om den første brannen klokken 2.37. Et kvarter senere kom meldingen om den andre brannen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2