– Strauss-Kahn løslates

Aktoratet har gått med på at tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn ikke må sitte i husarrest i påvente av rettssaken.

I HUSARREST: Dominique Strauss Kahn sitter i husarrest i New York. Ifølge den amerikanske avisen New York Times skal politiet ha begynt å tvile på forklaringen til kvinnen som Strauss Kahn angivelig skal ha forgrepet seg på.  (Foto: Richard Drew/AP)
I HUSARREST: Dominique Strauss Kahn sitter i husarrest i New York. Ifølge den amerikanske avisen New York Times skal politiet ha begynt å tvile på forklaringen til kvinnen som Strauss Kahn angivelig skal ha forgrepet seg på. (Foto: Richard Drew/AP)

Det melder nyhetsbyrået AFP. Opplysningene ble kjent i forkant av et ekstraordinært rettsmøte i New York fredag. Hvis dommerne er enig med aktoratet, slipper han husarrest, forutsatt at Strauss-Kahn skriftlig lover å møte opp i alle framtidige rettsmøter. Den tidligere sjefen for Det internasjonale pengefondet (IMF) er anklaget for seksuelle overgrep mot en stuepike på et hotell i New York. Men fredag skrev New York Times at stuepikens troverdighet skal være så

Mer innhold fra TV 2