Slik spiser du trygt

Hvordan unngå E. coli-smitte? Holder det å vaske grønnsakene? Hvilke andre råd bør vi følge? Her får du svar

AGURKSMITTE: Flere partier agurker fra to spanske produsenter har fått påvist e.coli bakterier. Ett av partiene har blitt distribuert i Nordland og Trøndelag. (Foto: COLOURBOX (Illustrasjonsfoto))
AGURKSMITTE: Flere partier agurker fra to spanske produsenter har fått påvist e.coli bakterier. Ett av partiene har blitt distribuert i Nordland og Trøndelag. (Foto: COLOURBOX (Illustrasjonsfoto))

Er du redd for å blir smittet av E. coli? Si din mening i kommentarfeltet nederst i artikkelen eller stem i boksen til høyere! Tips til å spise trygt - All farsemat som kjøttdeig, hamburgere, kjøttkaker o.l. bør være godt gjennomstekt eller gjennomkokt . De aller fleste bakterier og mikroorganismer dør ved oppvarming til 70-80. grader - Andre kjøttprodukter

Mer innhold fra TV 2