Will og Kate overtar et kongerike i forfall

29. april får Kate Middleton prinsen – og et kongerike i forfall. Arbeidsledigheten er høy og konkursene mange, men britene håper bryllupet varsler en bedre fremtid for landet.

ARVER FORFALL: Kate Middleton arver et Storbritannia i forfall når hun sier ja til prins William.   Folk har mindre penger og er frustrerte, sier butikkeier Christine Miller (t.v). (Foto: Anders Hereid/TV 2/Scanpix)
ARVER FORFALL: Kate Middleton arver et Storbritannia i forfall når hun sier ja til prins William. Folk har mindre penger og er frustrerte, sier butikkeier Christine Miller (t.v). (Foto: Anders Hereid/TV 2/Scanpix)

Kjøttdisken i butikken til ekteparet Miller bugner av all slags delikatesser. I 14 år har de drevet butikken sin her i gågaten i Burslem, Stoke-on-Trent, men ting er ikke slik de engang pleide å være i den gamle industribyen. - For å være helt ærlig med deg så er folk litt nedenfor, forteller Christine Miller. Fortjenesten har gått ned, det er lengre mellom kundene enn før. - Det er ingen jobber, og det later ikke til at London engang vet at vi eksisterer.

Mer innhold fra TV 2