Falt seks etasjer rett ned fra parkeringshus

Den kvinnelige sjåføren ble sannsynligvis reddet av sikkerhetsbeltet.

Slik ble bilen liggende nede i smuget. Det tok 20 minutter å få kvinnen ut av vraket.  (Foto: Scanpix)
Slik ble bilen liggende nede i smuget. Det tok 20 minutter å få kvinnen ut av vraket. (Foto: Scanpix)

Den 41 år gamle kvinnen kjørte sin Mitsubishi Outlander rett gjennom en stålbjelke og en sikkerhetswire i parkeringshuset – med det resultatet at bilen kjørte ut i løse lufta og så falt seks etasjer rett ned. Det skriver avisen heraldsun.com.au.

Ulykken i Melbourne, Australia skjedde i morgentimene lokal tid mandag. Helsepersonellet som kom til stedet ble møtt av et fryktelig syn.

Ved bevissthet

Bilen lå fullstendig knust nede i et smalt smug mellom bygningene. På ferden nedover har den truffet veggene på begge sider, dører ble revet av og alle vinduene knust.

Dette til tross var kvinnen ved bevissthet i de 20 minuttene det tok å få henne ut av vraket. Tilstanden skal være stabil – hun blir nå behandlet for skadene sine ved et lokalt sykehus.

LES OGSÅ: Utrolig - kom uskadet fra dette

Brukte sikkerhetsbelte

Helsepersonellet mener sikkerhetsbeltet reddet livet hennes, på grunn av det ble hun sittende i setet gjennom hele fallet.

– Jeg tror en rekke faktorer bidro til at hun er i live. Airbagene, sikkerhetsbeltet, flaks ... Kvinnen er utrolig heldig som ikke har fått mer alvorlige skader, sier legen Matthew Riddle til Herald Sun.

Høyt smell

Vitnet Michael Rockefeller forteller til avisen at det hørtes ut som en lastebil som kolliderte. Lyden av bilen som falt kunne høres i fem-seks sekunder – og ble avsluttet med et høyt smell.

Politiet er nå i gang med å etterforske hvordan bilen kunne komme seg gjennom sperringene.

Del med Facebook-vennene dine

Bilen falt seks etasjer rett ned, før den ble liggende på siden nede i et smug. (Foto: Scanpix)
Bilen falt seks etasjer rett ned, før den ble liggende på siden nede i et smug. (Foto: Scanpix)

Les også: Tunneltaket raste ned og knuste lastebilen