Toyota Land Cruiser: Beste SUV-kjøp til en million

Det mener i alle fall Brooms bilekspert. Enig eller uenig?

Toyota Land_Cruiser_2010
Toyota Land_Cruiser_2010

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.

Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Hei mye godt og fornuftig bilstoff hos dere på broom, har brukt siden aktivt flere ganger når jeg har vært med og hjulpet venner og bekjente å velge riktig bil.

Nå har jeg og en kollega på jobben havnet i en diskusjon om hva som er det beste og smarteste nye SUV kjøpet til en million kroner i dag. Er ikke sånn at noen av oss akkurat har penger til det, men de blir jo brukt biler en gang disse også.

Vi har mange kandidater men blir liksom ikke helt enige. Hva mener du Benny?


Benny svarer:

Heisann – morsom diskusjon som jeg gjerne skulle vært med på dette! Du får jo både BMW X5 og Mercedes ML til denne prisen. Men jeg føler nesten at man kan gjøre et enda smartere kjøp på de to nevnte hvis man kjøper ett til to år gamle biler – Kjøper man ny så følger et grusomt verditap med på kjøpet.

Man har jo VW Touareg da, men jeg tror heller ikke den er et veldig smart kjøp til en million. Det tøffeste SUV-kjøpet er kanskje Land Rover Discovery, men det smarteste? Neppe...

Ellers så er jo ikke en ”loadet” Volvo XC60 å forakte heller – den koster ca 650 000,- så kan man jo kjøpe en liten Porsche eller noe annet morsomt for det som blir igjen! Opps, det ble en liten avsporing der – vi har jo en million å bruke opp på en bil...

Kanskje er mitt forslag litt kjedelig – men jeg lurer rett og slett på om det kan være Toyota Land Cruiser... Litt diskré men allikvel elegant, solid, med rå framkommelighet og god kvalitet. Den holder seg også veldig godt i pris. Jeg tror kanskje det er det smarteste kjøpet med tanke på både å eie - og verditap.

Del med vennene dine på Facebook

Les duellen: Toyota Land Cruiser møter Mitsubishi Pajero


Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen – og lykke til!

Full oversikt over bruktbilene – klikk her:

Har du innspill eller erfaringer? Skriv i kommentarfeltet under: