Mens første sesong av dokusåpen «Linni» viste familieidyll og Linni Meister sitt giftermål med Bernhard Berntsen i Las Vegas i fjor sommer, tyder de nye bildene fra seriens andre sesong på at det nå også vil handle om langt mindre lystige ting.

I forbindelse med sesongstart 3. april på TV 2 Bliss, slippes nå de første bildene fra de nye episodene.

Alvorsprat

I en TV-reklame, som begynner å sendes på TV 2 Bliss denne uka, er det en langt mer alvorlig Linni vi møter på TV denne våren.

Etter det «God kveld Norge» erfarer har TV-teamet fulgt Linni og hennes familie på tre, under hele den turbulente tiden som nå har endt med at hun og Bernhard bor hver for seg.

– Folk tror de vet alt om meg, men de skulle bare visst, sier Linni med klar henvisning til den siste tidens presseoppslag om at hun og bernhard har flyttet fra hverandre.

I klippet får vi se et glimt av det som synes som en alvorsprat mellom paret.

Les mer: Derfor flytter Linni fra Bernhard

– Jeg vil ha «unnskyld»

I et annet klipp ser vi en tydelig frustrert 25-åring, som letter trykket til kamera:

– Jeg vil ikke ha roser, jeg vil ikke ha gaver, jeg vil ikke ha en dritt. Jeg vil ha «unnskyld», sier hun i reklamesnutten som TV 2 har sluppet.

Smigrende med ny sesong

Til «God kveld Norge» forteller Linni Meister at hun ser fram til å se den nye sesongen på TV.

– For meg er det stort og smigrende at de ville lage en ny sesong av serien. Jeg får mange spørsmål fra folk jeg møter og lesere på bloggen om den nye serien, så jeg vet det er flere enn meg som gleder seg.

– Blir rart å se på

Selv om hun for det meste synes det har vært gøy å ha et TV-team på slep, innrømmer hun at det ikke bare har vært enkelt.

– Jeg både gruer og gleder meg. Det har jo skjedd så mye i livet mitt det siste halve året, så jeg tror det blir rart å se på, sier hun til «God kveld Norge».

Den nye sesongen av «Linni» begynner søndag 3. april på TV 2 Bliss.