Verdensmester i styling?

Ikke alle skjønner når det er mer enn nok....

Forfra
Forfra

Det kan være spennende å gå på auksjon. Man vet aldri hva for noe spennende som dukker opp og man kan gjøre skikkelige kupp.

For en tid siden dukket denne bilen opp på en auksjon i USA. Under lassevis med styling, gadgets, lamper og speil skuler det seg en Mercedes-Benz 300 TDT fra 1980 – eller rettere sagt to Mercedes 300 TDT. Denne er nemlig skjøtet sammen av to like biler. Totallengden er på nærmere 9 meter og den har plass til 10 passasjerer.

Brukt deler fra 40 bilmodeller

I tillegg har den som du ser av bildene blitt ganske voldsomt customisert og påmontert diverse ekstrautstyr. For eksempel 86 lamper og 40 speil! I tillegg til mye annet dill-dall. Totalt er det montert utstyr, saker og ting fra 40 andre bilmodeller.

Les vår test av Mercedes SLS her:


Det er brukt deler fra 40 andre bilmodeller
Det er brukt deler fra 40 andre bilmodeller

Vakkert? Ikke så veldig. Passelig er nok et uttrykk som bileieren her ikke har noe særlig forhold til. Overkill derimot... Men vi kan i alle fall være enige om at den vekker oppsikt!

Prisen like latterlig som bilen

Ikke alle kjøp på en auksjon er like gode. Eieren av denne bilen forlangete en pris som - i mine øyne – er like latterlig som bilen. Nemlig 950 000,- Ikke kroner – men dollar!

Begrunnelsen var visstnok at Merca har vunnet to førsteplasser på bilutstillinger i Houston, Texas og vunnet ” People's Choice” på en bilutstilling i Florida.

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Nå er denne Mercedesen veteran


Hva mener du? Er dette "kunst" eller "søppel"? Skriv inn i kommentarfeltet under

Hva hadde det Norske biltilsynet sagt om dette
Hva hadde det Norske biltilsynet sagt om dette