Kjærlighetslivet til Petter Pilgaard og Mari Haugersveen ble i fjor høst brettet ut i dokusåpen «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss. Det samme skjedde med Linni Meister og mannen Bernhard Berntsen i dokusåpen «Linni».

Innspillingen allerede igang

Det er nå klart at TV 2 ønsker mer kjærlighets-intriger, og er allerede igang med innspillingene av nye sesonger på begge seriene.

– Det er uventet og hyggelig at det blir en sesong to! Det er tydelig at første sesong gikk bra siden TV2 Bliss velger å fortsette samarbeidet med oss. Da er det bare å gi gass og fortsette der vi slapp, smiler Petter Pilgaard til «God kveld Norge».

– Nye sprell

– Det er kjempegøy at første sesong gikk så bra at de vil ha mer. Jeg vet at mange blir glade over dette, for jeg får daglig spørsmål på bloggen min fra lesere som håper at serien min vil fortsette, sier Linni Meister.

Fra oktober til desember i fjor fikk TV-seerne innblikk i Petter og Maris opp- og nedturer. Paret har også innrømmet at ikke alt som har blitt vist på TV har vært like gøy å se på. Likevel ser de nå fram til en nye måneder med TV-kameraene tett på.

– Jeg håper vi finner på masse nye sprell denne sesongen, og regner med at det blir mye fokus på det å være samboer og hvordan det utvikler seg, sier Mari Haugersveen.

Like før jul fikk seerne bli med på flyttelasset da hun og Pilgaard ble samboere på Frogner i Oslo.

Følger Linnis hvetebrødsdager

Det siste vi så av Linni i hennes serie før jul, var at hun og Bernhard giftet seg i Las Vegas.

– Jeg tror det det blir spennende for folk å se hva som har skjedd siden bryllupet. Og så er jo Dennis slikt et sjarmtroll, og jeg tror mange vil like å se ham bli større på skjermen. Det blir definitivt mye annet spennende å følge med på for TV-seerne, lover Linni.

Men Petter Pilgaard satser på at det blir mer enn bare kjærlighet og intriger i den nye sesongen av «Petter elsker Mari».

– Jeg håper jo at det blir litt fest også. Det er jo da ting skjer, ler han.

Sesong to av dokusåpene «Linni» og «Petter elsker Mari» skal etter planen sendes på TV 2 Bliss i vinter.