Forsvaret brukte milliarder på å flytte sjefer

Lederen i Stortingets forsvarskomité ønsker «ærlig debatt» om pengebruken, mens Befalets Fellesorganisasjon krever at Riksrevisjonen gransker saken.

REAGERER PÅ PENGEBRUK: Ifølge tall TV 2 har hentet inn, har forsvaret brukt over to milliarder kroner på flytteprosessene. Leder av Utenriks  og forsvarskomiteen på Stortinget, Ine Marie Eriksen Søreide, etterlyser «en ærlig debatt» om pengebruken i Forsvaret, mens leder i Befalets Fellesorganisasjon, Eivind Solberg ønsker at Riksrevisjonen må gå inn og granske pengebruken. (Foto: Montasje)
REAGERER PÅ PENGEBRUK: Ifølge tall TV 2 har hentet inn, har forsvaret brukt over to milliarder kroner på flytteprosessene. Leder av Utenriks og forsvarskomiteen på Stortinget, Ine Marie Eriksen Søreide, etterlyser «en ærlig debatt» om pengebruken i Forsvaret, mens leder i Befalets Fellesorganisasjon, Eivind Solberg ønsker at Riksrevisjonen må gå inn og granske pengebruken. (Foto: Montasje)

Forsvaret har brukt minst 2,3 milliarder kroner bare på å flytte den øverste ledelsen rundt om i landet de siste årene. Nå er det vedtatt nye flytteprosjekter som ikke engang Forsvarsdepartmentet (FD) mener er økonomisk lønnsomme. Nå krever Befalets Fellesorganisasjon (BFO) at Riksrevisjonen går inn i saken. Mener omorganisering har gått for langt Det nye, moderne forsvaret er slanket og effektivisert. Kravet er mer forsvarsevne for hver krone, og at

Mer innhold fra TV 2