Linni Meister, Kim Kardashian og Petter Pilgaard er noen av de kjente ansiktene som kommer til å pryde skjermen når den splitter nye kanalen TV 2 Bliss setter igang 17. oktober 2010.

- God og variert underholdning

Ifølge kommunikasjonssjef i TV 2, Aleksander Valestrand, er undeholdning en viktig faktor for den nye kanalen.

– Kanalen skal inneholde god og variert underholdning. Blant annet seriene med Linni Meister og Petter Pilgaard som vi presenterte på TV 2s høstlansering. I tillegg vil kanalen vise gode dramaserier, ungdomsserier og reality-shows, sier Valestrand til tv2underholdning.no.

Fra nyheter til underholdning

Hvorfor kommer det en ny kanal nå?

bliss_logo
– Vi har over flere år utvidet rekken av TV 2-kanaler. Den nye kanalen er med på å komplettere kanalporteføljen vår slik at vi har et veldig godt og bredt tv-tilbud fra TV 2. Nå spenner vi fra denne nye underholdingskanalen til en nyhetskanal som sender nyheter hele døgnet. Det er vi svært fornøyde med, legger Valestrand til.

I tillegg til realityserier med ovennevnte kjentfolk kommer kanalen til å inneholde flere allerede velkjente tv-serier som «Grey's Anatomy» og «Frustrerte Fruer».

Se en oversikt over programmene som skal sendes på kanalen her!

Modell, artist, blogger og mamma

Et av programmene som kommer til å rulle på skjermen følger altså modell, artist, blogger og nybakt mor Linni Meister i hennes kanskje ikke helt normale hverdag.

Se en smakebit av «Linni» nedenfor:

Kjærlighetslivet til «Paradise»-Petter

Et annet kjent norsk ansikt du får se på TV 2 Bliss tilhører Petter Pilgaard, vinneren av den skandalepregede realityserien «Paradise Hotel».

I «Petter elsker Mari» følger vi Pilgaard og stylistkjæresten Mari Haugersveen når de lar kameraene slippe inn i privatlivet.

Se en smakebit av Petter Pilgaards nye serie her:

TV 2 Bliss blir en del av grunntilbudet hos alle store distributører. Kanalen vil ikke være tilgjengelig på analoge tilknytninger hos Get og Canal Digital kabel-TV.

Les flere underholdningsnyheter på tv2underholdning.no!

Bliss_logoo