TV 2 gir deg høstens favoritter

TV 2 presenterer i dag en fullstappet høstmeny med mange nyheter, gjensyn med populære seeresuksesser og nye vrier på de mest populære helgeprogrammene.

hostlogo
hostlogo

I dag klokken 12 presenterer mediehuset TV 2s høstprogram på TV 2, TV 2 Zebra og TV 2 Nyhetskanalen.

X Factor, kjærlighetsjakt og tidenes største Skal vi danse-satsing

3. september er det klart for en ny runde med X Factor. Konseptet er skrudd til noen hakk, Guri Solberg og Ravi er årets programledere. Deltakerne deles i år inn i fire kategorier: ”Grupper”, ”Over 25 år”, ”Jenter under 25 år” og ”Gutter under 25 år” . X Factor-juryen 2010 består av Elisabeth Andreassen, Jan Fredrik Karlsen, Marion Ravn og Klaus Sonstad.

13. september klokken 20.00 er Katrine Moholt tilbake med sju nye bønder som skal jakte på kjærligheten og to dager tidligere braker det løs med "Skal vi danse" som skal fylle TV 2-skjermene klokken 19.30 tolv lørdager på rad. Marthe Sveberg Bjørstad er ny som programleder i år. Den andre programlederen er veteran og tidligere "Skal vi danse"-vinner Kristian Ødegård.

Sommer på Hvaler og drama med Atle Antonsen

Charlotte Frogner vender tilbake som Maria Blix i dramaserien "Hvaler" klokken 20 den 14. september. De fleste av karakterene fra første sesong er fortsatt med, men noen nye og spennende typer kommer til øyene og bringer med seg hemmeligheter og utfordringer for befolkningen. I høst vil seerene også kunne bli kjent med samlivsterapeuten "Dag" i Atle Antonsens skikkelse. I tillegg til et stjernelag av skuespillere vil man få se Atle Antonsen i en helt ny type rolle. Serien består av ti episoder. Endelig sendetid for "Dag" er ikke bestemt.

Kjendisbesøk, styling og gameshow på hjemmebane

7. oktober klokken 20.00 er Kristin Skogheim på plass med et helt nytt program på TV 2. Hun flytter denne høsten inn til ti kjendiser i Norge. Hun skal være en del av familiene og personene hun besøker og skal følge dem i det de driver med en vanlig dag.

13. september klokken 19.00 er Jan Thomas sitt nye program "Happy Day" i gang på TV 2. Det nye programmet er lekent, humørfylt og skreddersydd for den populære stylisten. Jan Thomas får anledning til å gjøre det han er aller best på i landet, nemlig å forbedre folks utseende og stil. I programmet får vanlige folk hjelp med hår, sminke og klær, og i hvert program vil også en kjendis få en makeover.

25. oktober starter "Oppgrader!" et omreisende gameshow med Sigurd Sollien som programleder. Hvem ønsker ikke å bytte ut noe gammelt med noe nytt? "Oppgrader1" kommer hjem til folk med spørsmålene, og for de som vinner, blir det man har satset rett og slett – oppgradert.

Trude Teige med nytt program

Trude Teige er tilbake på skjermen i høst med sitt eget talkshow: TRUDE/. Programmet får premiere i november. Teige inviterer norske seere til møter med mennesker som gjør inntrykk på oss – mennesker som forteller historier som er viktige, som engasjerer og berører oss.

Strand og Kristiansen med "Kristiansen & Strand"

Dagsavisens sjefredaktør, Arne Strand, og TV 2s politiske redaktør, Stein Kåre Kristiansen, kommer med ett nytt og anderledes politisk program på TV 2 Nyhetskanalen i høst. Programmet heter rett og slett "Kristiansen & Strand.

Gylne Tider - gutta er tilbake.

Programleder Øyvind Mund, kameramann Steinar Marthinsen og lydmann Ingar Thorsen er tilbake med en ny runde "Gylne tider" til høsten. Nok en gang har de besøkt stjerner som har gjort et stort inntrykk på de tre karene. Programmet har premiere den 31. oktober kl. 21.40.

I tillegg får seerene selvsagt se TV 2- og TV 2 Zebra-favoritter som "Senkveld", "Golden Goal", "Lurt av Karlsen", "Showman", "Torsdag kveld fra Nydalen" og "God kveld Norge" i høst.

Se klipp fra de ulike programmene på TV 2 Sumo!

Her finner du mer info om høstens progam på TV 2:

60 Minutes

Brothers & Sisters

Brutte løfter

Dag

Dokument 2

Dollhouse

Dyrlegene

En moderne familie

FotballXtra

Fredag

God morgen Norge

God kveld Norge

Golden Goal

Grey's Anatomy

Gylne tider

Happy Day

Home and Away

Hotel Cæsar

Hvaler

Jakten på kjærligheten

Kristiansen & Strand (Nyhetskanalen)

Linni

Lurt av Karlsen

Lørdags-Magasinet

Medium

Millenium

Oppgrader!

Pastor på prøve

Petter elsker Mari

Senkveld

Showman (TV 2 Zebra)

Skal vi danse

Skogheim flytter inn

Sport og spill

Thune Files

Torsdag kveld fra Nydalen

TRUDE/

TV 2 hjelper deg

TV 2 Junior

Villdyrlegen

X Factor

Zebra Grand Prix (TV 2 Zebra)

Mer innhold fra TV 2